Назад до Началната страница

Отзиви

От известно време използвам продуктите на Билковита и съм изключително доволен. Проблемното Акне вече не е проблем. От дълги години се боря с него, използвам съм какви ли не продукти… Та решение намерих в чая на Билковита за Акне. Силно препоръчвам.

Дани Кики

Изключително съм доволна от продуктите! Ефектът се забелязва бързо, чувстваш се жизнен и енергичен. Единствените чайове , които не слагам подсладители за да се насладя на вкуса им.

Деница Карагьозова

100% натурален български продукт! Не само полезно, но и вкусът е супер! Препоръчвам с две ръце!

Мария Терзиева

Попаднах случайно на вашите смеси, но вече повече от 1 година пия само от тях и се чувствам много добре.Благодаря ви,че ви има ,Билковита.Препоръчвам билковата смес при Детоксикация,много е ароматна и приятна на вкус.

Мария Димитрова

Благодаря ви за хубавата билкова смес при Камъни и пясък в бъбреците.От дълго време търся нещо алтернативно, с което да облекчна проблемите си и вашата смес ми помогна.Успех с прекрасното начинание,Билковита!

Цветена Иванова

Благодаря ви за радостта, която внесохте у дома. Билковите смеси определено ще са ни много полезни! Аз все се чудех,кои билки трябва да се комбинират за по-добър резултат, а сега си имаме готови изпитани смеси.

Мария Калчева

Най - добрите билкови смеси,които съм използвал до сега.Благодаря на Билковита,че се грижат за здравето ми.

Иван Янков

Попаднах на този сайт по препоръка на приятели и благодаря от сърце на интуицията си, както и на хората,които са създали тази билкова смес за нерви. От 4 месеца ползвам това невероятно съчетание от билки. Обръщам се назад във времето и виждам себе си напрегната, тревожна, с едно вечно безпокойство,нервна до полуда. Страдах от безсъние. След като започнах да пия от тази смес, още на седмия ден се почувствах много добре. Сега се радвам на спокоен сън, а през деня съм тонизирана. Не изпитвам тревога, дори и в тези трудни времена. Благодаря от сърце на екипа. С пожелание да даряват спокойствие и блаженство на всички хора.

Росица Гавазова

Оставете своето мнение за bilkovita.bg на нашата Facebook страница!

loading...